Martha van der Voort - de Haan

Image

Wie ben je

Ik ben Martha, getrouwd met Marcel van der Voort. Samen hebben we twee kinderen: Maarten en Mariëlle. Met zijn vieren vormen we de 'Emmetjes' (4 x M).

 

Wat doe je

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountant. Binnen Masters of Trails ben ik het eerste aanspreekpunt. Verder begeleid ik zondags een groep kinderen tijdens een fietstocht. Ik bedenk graag spelletjes:-)

Waarom mountainbiken

Een paar jaar gelden ben ik begonnen met mountainbiken op de oude fiets van Marcel. Hoe vaker ik het deed, hoe leuker het werd. Al snel hebben we ook voor de kinderen een mountainbike gekocht om samen te kunnen mountainbiken. Langzaam aan gingen er steeds meer kinderen mee met als resultaat de groep die er nu staat: enthousiaste kinderen en volwassenen.

Ik geniet van het fietsen met de kinderen. Het plezier wat ze hebben als je met ze op pad gaat. Ieder op zijn eigen niveau maar toch samen.

Marcel van der Voort

Image

Wie ben je

Ik ben Marcel van der Voort, getrouwd met Martha en vader van Maarten en Mariëlle.

Wat doe je

Ik werk bij Wageningen University & Research in Lelystad aan vernieuwing en innovaties in de landbouw en op energievlak.

Binnen de club ben ik als ‘hoofd’-trainer gestart, wat makkelijk is als je de enige bent die al langer op de MTB fietst. Lange tijd deed ik samen Martha de eerste jeugdritten begeleiden.

Door het MTB-en ontstond tevens het plan voor een MTB-trail in Bant. Gezamenlijk hebben we een MTB-rondje aangelegd in het bos van Bant; ondertussen is dat het Bikepark Bant geworden. Het is super te zien dat steeds meer kinderen en volwassen hier veel plezier aan beleven.

Waarom mountainbiken

Eigenlijk ben ik een soort aanstichter van alle MTB ellende ;-) Tijdens mijn studie door een hardloop blessure gestart met wielrennen. Op een gegeven moment in de winter op de MTB gaan rijden, maar dit was naast het wielrennen. Tot mijn zwager Harm met een MTB op de stoep stond en we met een aantal mannen elke zondag op de MTB stapten. Als snel werden er verschillende routes in Nederland en in het buitenland aangedaan. Uiteindelijk zijn Martha, Maarten en Mariëlle ook besmet geraakt met het MTB-virus. Tijdens vakanties gaan de MTB’s mee en hebben we veel plezier in de mooie natuur.
Het is vooral leuk om te zien hoe iedereen groeit in conditie en techniek. Het maakt dus niet uit of je sportief, sterk of behendig bent! Iedereen groeit en wordt beter in het MTB-en. Het is mooi dat te mogen begeleiden.

Marcel Janssen

Image

Wie ben je

Marcel Janssen.  Ik ben getrouwd met Ingrid en wij hebben samen 2 kinderen.  Remco en Larissa   

Wij wonen in Emmeloord 

Wat doe je

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsleider in de autobranche.   

Binnen deze club ben ik één van de begeleiders op de zondag of andere dagen dat er gefietst wordt.

Waarom mountainbiken

Ruim 20 jaar geleden raakte ik besmet met het mountainbike virus door een vriend. Hij op zijn nieuwe fiets en ik op een damesfiets samen door de modder.

Al snel daarna een echte mountainbike gekocht. Sinds die tijd ben ik altijd blijven fietsen.
Mountainbiken is voor mij een bepaalde manier van ontspanning waarin je even alles kwijt kunt. Rustig fietsen tijdens een toertocht of volle bak gaan in een wedstrijd.

De techniek om de mountainbike in elke situatie te kunnen beheersen, dat maakt het voor mij het mooist. De uitdaging aangaan.

Wie ben je

Ik ben Bas van Baaren, en ben nu (in 2020) 43 jaar oud en heb drie zoons: Willem(12), Oek(10) en Gijs(7). Bijna iedereen in mijn gezin fietst inmiddels. Behalve mijn vriendin. Die roeit. Ik woon aan het parcours van Bant. Dat is een mooie plek: we hebben een heus bikepark en MTB Camping 'Fiederels'. 

Wat doe je

Iedere zondag ga ik mee als begeleider bij een groep jeugd. We gaan dan fietsen in het Kuinderbos, en soms pakken we de auto’s en fietsen we andere routes. Op zaterdag geef ik techniektraining aan de jongste leden van de club; de kinderen van 6, 7 en 8 jaar oud. Ik verzin met Willem en zijn (mtb)-vriend Maarten allerlei leuke, grappige oefeningen. Zoals stoelendans met de fiets. Wie af is, mag een krijttekening maken en als de groep het raadt mag hij weer meedoen. Of knuffelestafette…

Bas van Baaren

Image

Waarom mountainbiken

Wat ik fijn vind aan mtb is dat het lekker buiten is, en ik ben graag in beweging. Ik vind het belangrijk en leuk om dit over te dragen aan kinderen. Nieuwe routes ontdekken is ook leuk. Allerleukst vind ik de gezelligheid van de club. Het enthousiasme van iedereen is aanstekelijk, en dat zorgt ervoor dat er steeds meer mensen aansluiten.

Harm de Haan

Image

Wie ben je

Harm de Haan, vader van Kim, getrouwd met Carmen en samen worden we ondersteund door onze ‘Rottie’ Joy en wannebee rotie Buddy. Woonzaam in Emmeloord sinds 2014.

Wat doe je

Ik ben werkzaam als IT adviseur waar ik bedrijven help hoe zij met de hulp van IT technologie, nog betere diensten kunnen aanbieden.

Binnen Masters of Trails geef ik specifiek mountainbike techniek lessen en daag een ieder uit haar of zijn kennis en kunde te verleggen in het mountainbiken. Mountainbiken is niet hetzelfde als fietsen, hoe beter je dit beheerst, hoe leuker het wordt!

Waarom mountainbiken

Na de eerste rit op een geleende mountainbike was het raak: ik moest er ook een en ben er niet meer van afgestapt. Ik ben dol op de uitdaging die Mountainbiken met zicht mee kan brengen: scherpe en snelle bochten, afdalingen waar je moet ‘zoeken’ hoe beneden te komen. Elke keer weer kijken hoe je uit dat onverwachte deel komt.

Ik geniet als ik ergens in de natuur sta, stil om me heen, uitzichten met het vooruitzicht dat je paden moet gaan begaan, die niet of minder begaanbaar lijken.

Ik ben minder van het recht toe recht aan fietsen, het ‘bosfietsen’. Het hoort er af en toe bij, maar je doet me er veelal geen plezier mee :-).

Maarten van der Voort

Image

Wie ben je

Maarten van der Voort, zoon van Marcel en Martha van der Voort.

Wat doe je

Doordeweek mag ik naar school en in het weekend ben ik mountainbiker :-).

Waarom mountainbiken

In 2016 ben ik begonnen met mountainbiken. Ik ben door mijn ouders enthousiast gemaakt voor het mountainbiken. Op zondag en donderdag fiets ik gezellig met mijn leeftijdsgenoten. Af en toe doen we ook een route in een andere omgeving, dat is super leuk.

Daarnaast start ik nu ook met de techniekles van Frank (bij de 13+). Op zaterdag ben ik hulp trainer bij Bas die de starters groep traint.

Wie ben je

Ik ben Willem van Baaren. Ik ben 12 jaar oud en woon met mijn ouders en mijn broertjes Oek en Gijs op de boerderij aan de rotonde van Bant. Bij het mountainbikepad, dus. Ik heb samen met mijn vriend Maarten geholpen met de aanleg. Wij haalden bijvoorbeeld de bladeren en takken van het pad.

Wat doe je

Mijn vader traint de jongste jeugd van de club: de mountainbikers van 6, 7 en 8 jaar, en ik ben samen met Maarten assistent-trainer. Dat vind ik erg leuk om te doen. Ik heb bijvoorbeeld geholpen met het bedenken van een route over het erf, waarbij de kinderen al fietsend knuffeltjes moesten aantikken.

Willem van Baaren

Image

Waarom mountainbiken

Ik vind mountainbiken leuk omdat het een snelle, technische sport is waarbij je snel moet schakelen. De parcours omhoog en naar beneden, met veel bochtjes, vind ik het leukst. Het parcours in Zeist en de ‘Shakedown’ in het Kuinderbos zien er zo uit. En Schoorl, met allerlei extra stellages, vind ik ook gaaf. Het mooist vond ik het parcours in Rhenen omdat het technisch heel uitdagend is.

Agenda

28 mei 2023;
10:00AM - 12:30PM
Training Jeugd
28 mei 2023;
10:00AM - 12:30PM
Conditietraining Jeugd
30 mei 2023;
07:10PM - 08:30PM
Volwassenen Social Ride
01 juni 2023;
07:10PM - 08:30PM
Volwassenen Social Ride
04 juni 2023;
10:00AM - 12:30PM
Training Jeugd
Masters Of Trails
Flevofiets
Autobedrijf Rene Bobeldijk
Advicount
Intertoys Faber Emmeloord
ZZP en MEER Administratie
Steelwrist Earthmoving Efficiency